Myytävät kohteet

Mäntynäädänkatu 4, 67800 Kokkola 62 500 €

Siisti remontoitu 1-kerroksen kolmio. Paljon säilytystilaa, neljä vaatehuonetta ja lämmin varasto. Sähköpistokepaikka (omistus) kuuluu kauppaan. Tervetuloa esittelyyn!

Kohteen perustiedot
Sijainti Koivuhaka Kokkola
Mäntynäädänkatu 4
67800 Kokkola
Kohteen tyyppi kerrostalo
Huoneisto 42
Huoneistoselitelmä 3h + k + kph + 4vh + parveke
Kerrokset 1/3
Hallintamuoto 5
Omistusmuoto oma
Rappu F
Osakesarjojen numerot 2690-2768
Asuinpinta-ala 79,0 m2
Muut tilat 0,0 m2
Kokonaispinta-ala 79,0 m2
Rakennusvuosi (päättynyt) 1972
Rakennuksen käyttöönottovuosi 1972
Hinnat
Myyntihinta 57 093 €
Velaton hinta 62 500 €
Rahoitusvastike 51,22 € / kk
Hoitovastike 260,70 € / kk
Vesimaksu 20 €/hlö/kk
Yhtiövastike 311,92 € / kk
Tontti/taloyhtiö
Energiatodistus Kyllä
Energialuokka E2013
Isännöitsijän tai vastaavan nimi, osoite ja puhelinnumero AKK-ISÄNNÖINTI OY Ari Koskela-Koivisto 0405358703
Tontin pinta-ala 20335.0 m2
Tontin omistus oma
Kiinteistön hoidosta vastaa huoltoyhtiö
Piha-autopaikkoja 195 kpl
Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontit 1994 laajempi peruskorjaus ( julkisivujen hiekkapuhallus, ylitsetasoitus, ylitsetasoitus+maalaus), elementtien saumaus, parvekkeiden betonirakenteiden peruskorjaus, vesikaton uusiminen, porraskäytävän maalaus ja alatasanteet laatoitettu, ikkunoiden huoltomaalaus, huoltorakennuksia peruskorjattu, alapohjien tuuletusta parannettu, lvi-automatiikka hankittu, avaimet muutettu ura-avaimiksi. 2004 patteritermostaatit uusittu ja ryömintäkellarit puhdistettu. 2005 sokkelit maalattu. Ilmastointikanavat nuohottu 2007. Ikkunat ja parvekeovet uusittu 2008-2009. Ilmastointikanavat nuohottu ja perussäädetty, patteriverkoston perussäätötarkistus, kylmävesijohtojen ja venttiilien uusiminen talojen alustoissa. Leikkipaikkavälineistö uusittu 2012. Lukkojen ja avainten ( Sento-mallisto) sekä huoneisto- ja ulko-ovien uusiminen, kahden putkikanavan uusiminen talojen välissä, julkisivunjen perus sekä sadevesi- ja sakokaivojen osittainen kunnostaminen 2013. Yhtiön kaikkien huoneistojen pesuhuoneiden kosteusmittaukset, kaivon ja vesikalusteiden tarkastukset sekä keittiön hanojen ja allaskaapissa sijaitsevien putkistojen tarkastukset ja keittiön lattian kosteuksien mittaaminen. Parkkialueen täydellinen peruskorjaus, kantavan kerroksen tekeminen, uusi asfaltointi, uudet lämmitystolpat ja numerointi sekä ruutujen maalaus. Verkkovarastojen rakentaminen väestösuojatiloihin 2015. 2016 turvakiskolliset talon tikkaat ja valjaat uusittu. Yhtiön tulovesiputket ( 2kpl), taloventtiilit ja kulmaventtiilit uusittu. Puhelinrahastimet asennetttu saunoihin ja pesutupiin (huoltorakennus 2 ja 4 ). Varastotiloihin johtavien palo-ovien lukkojen uudelleen sarjoitus. Aiemmin yksi avaintyyppi on sopinut yhtiön kaikkiin varastotiloihin. Nyt jokaisella huoltorakennuksella on oma yksilöity avaimensa siellä sijaitseviin varastotiloihin. 2017 perus- ja sadevesiviemäreiden uusiminen Mäntynäädänkadun ja Punaketunkadun välissä ( kortteli 95). Huoltorakennus 3 kylmävesijohdon uusiminen. Vesi- ja lämpökanavien kunnostaminen huoltorakennuksen ja talojen 5-6 välille ( kortteli 77). Molok- syväkeräysastioiden asentaminen kahteen jätepisteeseen. Puuston harventaminen ja kantojen jyrsintä tontilta laadittujen suunnitelmien ja luvan mukaisesti. Rakennusten tuulettuvassa alapohjassa (ryömintätila) putkikuilujen alapäiden tiivistys. Yhtiön kaikkien huoneistojen tilojen tarkastus; kaivon ja vesikalusteiden tarkastukset sekä hanojen, allasputkistojen, patterien ja termostaattien tarkastukset. Rakennusten ryömintätilojen siivous.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit vuonna 2016-2019 yleisten saunatilojen saneeraus. Vesi- ja viemärijohtosaneerauksen kuntotutkimus. Lämmönvaihtimien uusiminen 2 kpl .018 Sadevesi- ja viemariremontin lopputyöt ja viimeistely. Piha-alueiden asfaltointia, osin myös Punaketunkadun talon ja kaupungin alueen yhteiselta alueelta. Pikisauma uuden asfaltin ja talojen seinataitteeseen. Putkikuilujen tiivistys ryömintatilassa, ryömintatilan putkien eristys sekä ilmareittien tukkiminen. Häkkivarastojen teko.
Kattotyyppi Tasa
Kate Huopa
Kiinteistön hoidosta vastaa Huoltoyhtiö
Taloyhtiön nimi Asunto Oy Kokkolan Vellikulho
Kunto ja varustus
Yleiskunto hyvä
Makuuhuoneiden lukumäärä 2 kpl
Säilytystilojen kuvaus 3kpl vaatehuoneita+lämmin varasto
Tilat ja materiaalit
Keittion muut varusteet Liesituuletin
Astianpesukone
Taloyhtiössä on... Kuivaushuone
Mankeli
Kellarikomero
Urheiluvälinevarasto
Kaapeli-TV
Muut säilytystilat Vaatehuone
Rakennusmateriaali Elementti
Jääkaappi ja pakastin Jääkaappi/pakastin
Liesi Sähköliesi
Keittiön työtasojen materiaali Laminaatti
Keittiön seinien materiaali Maalattu
Keittiön lattiamateriaali Laminaatti
Kylpyhuoneen seinämateriaali Kaakeli
Kylpyhuoneen lattiamateriaali Laatta
Kylpyhuoneen varustus Suihkuseinä
Pesukoneliitäntä
WC-istuin
Suihku
Peili
Olohuoneen seinämateriaali Maalattu
Olohuoneen lattiamateriaali Laminaatti
Makuuhuoneen seinämateriaali Maalattu
Makuuhuoneen lattiamateriaali Laminaatti
Lämmitysjärjestelmä Kauko

× Sulje