Palvelut

Olemme aina valmiina palvelemaan kun teille sopii – myös iltaisin ja viikonloppuisin. Puhelimitse voit tilata arvioinnin. Hinta-arviomme perustuvat toteutuneisiin kauppahintoihin markkina-alueella, markkinatilanteeseen sekä kokemukseemme. Myyntitarkoituksessa tilattu suullinen arvio on ilmainen eikä sido sinua millään tavoin.

Ratkaisevan tärkeää on että asuntoa markkinoidaan riittävän tehokkaasti, jotta asuntoa etsivät tietävät sen olevan myynnissä. Me markkinomme koko Suomen tavoittavassa Etuovi.com portaalissa. Paikallisissa lehdissä on myynti-ilmoitukset jonka lisäksi välitettävät kohteet näkyvät meidän omilla sivuilla sekä toimiston ikkunassa. Tarvittaessa käytämme myös muita markkinointikanavia.

Joustamme ja otamme tarpeenne huomioon

Jonka vuoksi esim. esitelläänkö asuntoasi yleis- vai pelkästään yksityisesittelyin, päätät sinä. Huolehdimme kaikista esittelyistä ajankohtina, joista on sovittu yhdessä kanssasi. Hyvä informointi on meille ja sinulle tärkeää. Riippumatta siitä, missä määrin haluat itse osallistua tapahtumiin, pidämme sinua ajan tasalla koko myyntiprosessin ajan.

Mielestämme hyvään asiakaspalveluun kuuluu myös oikea, kohtuullinen hinnoittelu.

Välityspalkkiomme on 3,7 %, vähimmäispalkkio 2 500 €. Hinnat sisältävät alv:n. Näihin hintoihin sisältyy täydellinen välitysprosessi ja laaja markkinointi.

Joskus asunnonhaku voi tuntua mahdottomalta, se oikea ei vain satu kohdalle. Tällöin voit siirtyä asunnonhaussa aktiivisempaan suuntaan; me voimme olla sinun silmät ja korvat. Voit jättää meille tiedon siitä, millaista asuntoa haet, jolloin otamme sinuun yhteyttä heti kun se oikea kohde tulee välitettäväksemme. Meillä on myös hiljaisessa myynissä olevia asuntoja. Tarkoittaa että asuntoa ei julkisesti markkinoida. Kerromme niistä mielellämme sinulle lisää.

On myös mahdollista tehdä kanssamme ostotoimeksiannon

Silloin me etsimme sinulle aktiivisesti asuntoa lehti- ja netti-ilmoitusten keinoin. Jos etsitte kohdetta joka on harvoin tarjolla, tämä on hyvä keino sen löytämiseen. Kysy meiltä lisää miten ostotoimeksianto käytännössä toimii.

Jos olet muuttamassa kauempaa Kokkolaan, autamme sinua käytännön neuvoissa. Kerromme sinulle palveluitten, koulujen, päiväkotien, terveyskeskusten ym. tietoja jota alueelle muuttavan on hyvä tietää. Kysy meiltä, vastaamme mielellämme.

Esittelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tervetuloa.